Kursnytt

Tisdagskvällar har vi öppna träningar för dig med egen häst eller ponny. Pris 350 kr/gång. För mer information eller anmälan kontakt@hammarbergsgard.se.

VÅREN 2024

HELDAGSKURS MARKARBETE!
under våren kör vi denna kurs, återkommer om datum   klockan 13:30- 20:00
En heldag med två ridpass, teori, middag och gott fika.
Denna dagen vänder sig till dig som vill jobba med detaljerna i ditt markarbete, eller kanske för dig som vill utmana dig och träna ditt dressyrarbete med bommar. Övningarna anpassas och ni delas i små grupper. 
Pris 1300:- skolhäst 1000:- för dig med egen häst.

 SOMMARKURSER 2024!

Träningskurs för barn och ungdom i hoppning.
Vecka 25, 
Kursen vänder sig till dig som tävlar eller vill börja tävla, Eleverna delas in i små grupper. Kursen börjar söndag klockan 16 med samling och ett ridpass. Måndag-Onsdag blir det två ridpass, lunch, teori och fika. Tisdag kväll får eleverna sova över i våran stallstuga, vi grillar, badar och hänger med kompisarna. Onsdagen avslutas klockan 14 med banhoppning och fika tillsammans med föräldrarna.
Alla deltagare får en goodiebag.

Träningsdagar för vuxna!
Vecka 26  klockan 9-16
Kursen vänder sig till dig som vill utvecklas i din ridning. Eleverna delas in i små grupper och ni väljer själv inriktning dressyr/hoppning på passen. Det finns en röd tråd i utbildningen igenom hela veckan. 

After work!
Vecka 27,  17:00
Här väljer du inriktning på ditt ridpass, dressyr eller prova på våran derbybana. Efter ridpasset äter vi gott och bubblar i poolen.
Pris: 880:-

Långritt!
Vecka 27, 14:00
Vi rider hästarna till sommarbetet ca 3 timmar, därefter äter vi gott och bubblar i poolen. Pris: 

Till dessa kurser kan du välja att låna häst eller ta med egen. Din egna häst får låna box under kursen. Kursen för barn är i första hand för de med egen ponny/häst men om platserna inte fylls så finns det möjlighet att låna skolhäst. Kurserna hålls av Maggan och en hjälpinstruktör. Vid anmälan betalas en bokningsavgift, resterande faktureras och betalas senast 20 maj 23. Bokningen är bindande och bokningsavgift återges ej. Avbokning går att göra fram till 19 maj därefter krävs läkarintyg/veterinärintyg för att få tillbaka resterande belopp. Efter 19 maj kan man sälja kursen till en likvärdig ryttare.
Anmälan till sommarkurserna  görs i Hippocrates eller via mail kontakt@hammarbergsgard.se