Kursnytt

 

 vår/sommar 2023

 

Tisdagkvällar har vi öppna träningar för dig med egen häst eller ponny. Pris 350 kr/gång. För mer information eller anmälan kontakt@hammarbergsgard.se.

 

HELDAGSKURS MARKARBETE!
vecka 4, 28 januari. klockan 9- ca 15:30
En heldag med två ridpass, teori, lunch och gott fika.
Denna dagen vänder sig till dig som vill jobba med detaljerna i ditt markarbete, eller kanske för dig som vill utmana dig och träna ditt dressyrarbete med bommar. Övningarna anpassas och ni delas i små grupper. Maggan håller i träningen
Pris 1300:- skolhäst 1000:- för dig med egen häst.

 

 SOMMARKURSER 2023!

Träningskurs för barn och ungdom i hoppning.
Vecka 25, 18-21 juni
Kursen vänder sig till dig som tävlar eller vill börja tävla, Eleverna delas in i små grupper. Kursen börjar söndag klockan 16 med samling och ett ridpass. Måndag-Onsdag blir det två ridpass, lunch, teori och fika. Tisdag kväll får eleverna sova över i våran stallstuga, vi grillar, badar och hänger med kompisarna. Onsdagen avslutas klockan 14 med banhoppning och fika tillsammans med föräldrarna.
Pris:3600:-

Träningsdagar för vuxna!
Vecka 26 27-30 juni klockan 9-16
Kursen vänder sig till dig som vill utvecklas i din ridning. Eleverna delas in i små grupper och ni väljer själv inriktning dressyr/hoppning på passen. Det finns en röd tråd i utbildningen igenom hela veckan. Pris 1300:-/dag

After work!
Vecka 27, 5 juli klockan 17:00
Här väljer du inriktning på ditt ridpass, dressyr eller prova på våran derbybana. Efter ridpasset äter vi gott och bubblar i poolen.
Pris: 880:-

Långritt!
Vecka 27, 6 juli klockan 14:00
Vi rider hästarna till sommarbetet ca 3 timmar, därefter äter vi gott och bubblar i poolen. Pris: 990:-

Till dessa kurser kan du välja att låna häst eller ta med egen. Din egna häst får låna box under kursen. Kursen för barn är i första hand för de med egen ponny/häst men om platserna inte fylls så finns det möjlighet att låna skolhäst. Kurserna hålls av Maggan och Ida. Vid anmälan betalas en bokningsavgift, resterande faktureras och betalas senast 20 maj 23. Bokningen är bindande och bokningsavgift återges ej. Avbokning går att göra fram till 19 maj därefter krävs läkarintyg/veterinärintyg för att få tillbaka resterande belopp. Avbokas kursen närmare än 7 dagar före start så får man beloppet tillgodo.
Anmälan görs i Hippocrates eller via mail kontakt@hammarbergsgard.se