Tips på föreläsning!

I helgen va jag på tävling och jag är så nöjd! Äntligen!
Whisper va felfri i 120 cm och debuterade 130 cm felfritt. Så första kvalet till Flyinge i höst är avklarat, så nu är det bara två felfria rundor kvar. Nu blir det lite lugnare i två veckor sen blir det premiär för utomhussäsongen.
Våran ponny Freddie har flyttat tillbaka till sin gamla ägare och jag tror att de kommer få det så mysigt tillsammans igen!

Jag vill tipsa om en jätteduktig föreläsare, nämligen Olof Röhlander.  Han blev årets talare 2011. Han har skrivit flera bra böcker ex bli en bra vinnarskalle, handbok i mental träning.
Man kan även få hans ”veckans peptalk” på mailen. Han skriver många små bra meningar som kan peppa och få en på glatt humör efter en tuff dag.
Han kommer och föreläser i Göteborg 21 maj. Jag skall själv försöka gå om jag får till det. Just den dagen är det ju tre årstest för våran lilla Whistling.

Nedan ser ni texten som Olof lade ut på sin facebook sida igår.
Det är lönlöst att söka bekräftelse hos dem som ändå aldrig tycker att du duger. Du vet själv när du gjort ditt bästa och när du kunde gjort det bättre, gå på det istället.
”För vissa blir ditt bästa aldrig bra nog”

 Har du lite tid över kika in på hans sida, jag lovar du kommer hitta ngt som kan peppa dig!